ContactDe blog beschikt ook over een mediakit. Deze kan ik jou op aanvraag bezorgen. 
 
Ik werk enkel samen met bedrijven waarmee ik voeling heb en die passen in onze levensstijl. 
Ik blijf ook steeds eerlijk en oprecht in mijn mening bij reviews. Als iets niet ok is dan zal je dat dus ook lezen.
Ik communiceer open hierover. Je kan de samenwerkingen in de posts dan ook herkennen aan de volgende tags: samenwerking of gekregen. 
 
Ik ben daarnaast trotse blogger op Mama Baas.
 
Foto's en illustraties 
Op deze blog kan je heel wat foto's en illustraties vinden. Ik maak ze steeds met heel veel liefde en enthousiasme. Ik besteed hier dus heel wat zorg en tijd aan. De foto's en illustraties zijn allemaal copyright 'Audrey & drie kerels'. Indien je deze wenst te gebruiken, graag eerst even contact met me opnemen.


Ook bloggers hebben een privacyverklaring nodig. Omdat ik het belangrijk vind om zorgvuldig met jullie gegevens om te springen kan je hier de verklaring vinden.Reacties

  1. Beste Audrey,
    Heel tof en moedig dat je hiermee naar buiten komt. Als christen worden we heel scherp in het oog gehouden en op de minste fout wordt je veroordeeld. Ten minste zo ervaar ik het in mijn parochie waar ik al jaar en dag parochiecatechese geef. Ook in de media wordt de kerk bij voorkeur uitgebeeld met al haar falingen en zo belachelijk en vernietigend voorgesteld. Herken erin het lijden van het kruis. Maar het moet ook een aanmoediging zijn om ons christenzijn zuiver au serieux te nemen en de kritiekasters er op te wijzen dat ook christenen van vlees en bloed zijn en menselijke fouten kunnen maken. Het is met al onze gebreken dat tot heiligheid worden geroepen, te midden van ons gezin, werk, familie vrienden, ontspanning enz. En zoals gezegd wordt: op een wit kleed zie je de kleinste vlek. Gebed, versterving en de sacramenten zijn onze wapens...Ook de dvd -reeks Catholicisme is erg verheugend om te zien en kenbaar te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Reactie

Populaire posts