De moederdag wishlist


Ik heb hem ook, die moederdag wishlist.
Er hangt een klein briefje aan onze koelkast waar ik af en toe iets opschrijf.
Het is een briefje dat het hele jaar door blijft hangen.
Zo heeft mijn man ook inspiratie bij mijn verjaardag ;-).
Een cadeautje op moederdag is voor mij geen must.
Een leuk ontbijtje is meestal voldoende om van mij een gelukkig mens te maken.
En als het kan superlieve, braaf luisterende kindjes de hele dag door.
Het lijstje is een alternatief met wel haalbare wensen ;-)
Wie weet kan het inspiratie zijn voor anderen.

  • Deo van Lamazuna: Voor zij die het merk Lamazuna niet kennen: het is een bedrijfje met een leuk gamma herbruikbare alternatieven voor alledaagse wegwerpproducten én shampoobars met biologische ingrediënten. Ik ben zelf al even overgeschakeld op roldeo's maar deze blokdeo lijkt me een heel leuk alternatief.

  • Poffertjespan: mijn kleine kerels (en ik) zijn gek op poffertjes. Nu Jonah lactose intollerant is kunnen we ze niet meer ergens gaan eten of kopen in de winkel. Tijd voor een poffertjespan dus zodat deze mama (en de kindjes) nog eens poffertjes kan eten.
  • Shampoo van Lamazuna: ik schreef ook de shampoo van Lamazuna op mijn verlanglijstje. Geen shampoo in plastic flessen maar een versie in een stevige blok. Lief voor het milieu en voor mijn haren.
  • Pannenkoekenplantje: ik ben een vrouw voor vetplantjes en cactussen. Ondanks mijn beperkte plantverzorgingskennis heb ik wel graag veel groen in huis. Het pannenkoekenplantje staat al even op mijn verlanglijstje want ze zijn makkelijk te onderhouden en zijn er net iets fijner uit dan een doorsnee cactus.
  • Kneipp body lotion spray: ik ben een moeilijke als het op bodylotions aankomt. Ik heb ze nodig voor mijn droge huid maar ik heb een hekel aan het plakkerige gevoel. Ik heb meestal ook niet het geduld om te wachten tot de lotion is ingetrokken. Deze spray trekt snel in en is me dus op het lijf geschreven.
  • Robotstofzuiger Irobot Roomba : misschien even onhaalbaar op dit moment als die eeuwig braaf luisterende kinderen maar een mama mag toch dromen. Deze robotstofzuiger  doet het werk voor jou.
  •  Juwelen Suru van Jacqueline & Compote bij Mamzel: Ik had reeds de oorbellen omdat ik op slag verliefd was op het eenvoudige ontwerp van deze juweeltjes. De bijpassende ketting of ronde oorbellen maken het helemaal af.

Wat staat er bij jullie op het verlanglijstje?

Reacties

  1. Samen met een paar andere moeders gaan wij investeren in diamant, dus onze wishlist bestaat enkel uit.... Ra ra ra :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Reactie

Populaire posts